Vores kunder påstår, at vi er Danmarks mest pålidelige flyttefirma

... Og hvem er vi til at sige, at de tager fejl?

(+45) 52 11 32 53

info@atlasflytteservice.dk

Vores kunder påstår, at vi er Danmarks mest pålidelige flyttefirma

... og hvem er vi til at sige, at de tager fejl?

Vi flytter for private og erhverv

Velkommen til
atlas flytteservice

Det kan være svært at vurdere, hvor omfangsrig ens flytning egentlig er. Derfor kan du altid kontakte os og få et gratis og uforpligtende tilbud med en fast pris, så du ikke behøver at bekymre dig om overraskelser. 

INGEN SKJULTE GEBYRER. INGEN FJOLLEDE TILLÆG.
INGEN OVERRASKELSER.

Nej. Ved timebaserede flytninger starter tiden altid først, når vi påbegynder flytningen på fraflytningsadressen og stopper igen, så snart alle genstande er placeret efter dine anvisninger.

Såfremt der er aftalt en fast pris er der ingen gebyrer i forbindelse med ud- og hjemkørsel.

Ja i weekender og på helligdage lægges der 10% oveni den oprindelige pris.

Pengene går ubeskåret til de hårdtarbejdende flyttemænd.

Vi tilbyder leje, levering og afhentning af flyttekasser. De er altid gratis at leje flyttekasser såfremt man selv afhenter og leverer og der skal ikke betales depositum. Ønsker du, at vi står for leveringen og afhentningen vil prisen fastsættes efter opgavens omfang.

Ja vi tilbyder også at pakke dine ejendele og medbringer altid selv alle nødvendige pakkematerialer. Ønsker du selv at stå for nedpakning, tilbyder vi altid ubegrænset vejledning, så du kan være helt sikker på, at dine ejendele pakkes forsvarligt. Du kan læse nærmere om vores nedpakningsservice her.

Kapitel 01

Hvem er Atlas?

En flytteservice med tryk på service. Det indebærer selvfølgelig mere end et par stærke folk og en vogn. Vi tør godt at påstå, at vi er blandt landets mest grundige flyttefirmaer.

Kapitel 02

hvad koster det?

Det skal være nemt at forstå, hvad der egentlig har indvirkning på prisen. Derfor har vi gjort det nemt og overskueligt.

Kapitel 03

Hvad siger vores kunder?

Vi er meget stolte af de mange flotte bedømmelser vi har fået af vores kunder. På vores Trustpilot kan du læse nærmere om, hvordan tidligere kunder har oplevet vores service.

Vi er blandt Danmarks bedst bedømte flyttefirmaer

Vores kundeservice er åben 24/7 hele året rundt, så du som kunde kan være sikker på, at du har ubegrænset mulighed for fagkyndig vejledning. Du kan frit ændre flyttedato og vi har kun professionelle flyttehold med mange års erfaring.

Play Video Play Video