flytteakasser

01 LEJE AF FLYTTEKASSER

Spar penge og vælg den mest miljørigtige flyttekasseløsning

Det kan virke helt tosset at skulle betale i dyre domme for flyttekasser, som i realiteten kun skal bruges i forbindelse med en enkelt flytning. 
Vi tilbyder, at du som kunde kan leje flyttekasser helt gratis uanset antal og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at vurdere, hvor mange du skal bruge.
På denne måde forsøger vi at give vores kunder muligheden for at spare penge, vælge den mest miljørigtige løsning og sikre, at de flyttekasser, der anvendes er af ypperste kvalitet. Ønsker du, at vi står for levering og afhentning af flyttekasserne kan du læse nærmere nedenfor.

02 LEVERING OG AFHENTNING AF FLYTTEKASSER

Slip for besværet og få
leveret kasser lige til døren

Det er langt fra alle, der har mulighed for selv at afhente flyttekasser. Derfor tilbyder vi også levering og afhentning af flyttekasser uanset, hvor mange du skal bruge. 

Flyttekasserne leveres altid i god tid inden aftalt flyttedag og afhentes igen, når du engang er færdig med at pakke ud. 

Selve lejen af flyttekasserne er altid gratis, men der vil være et gebyr for hhv. levering og afhentning. Prisen afstemmes altid efter leverings- og afhentningsadresserne – og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig af muligheder for levering og afhentning af flyttekasser.

03 KØB AF FLYTTEKASSER

Har du brug for at
beholde nogle kasser?

Vi oplever fra tid til anden, at vores kunder har brug for at beholde enkelte af flyttekasserne til bl.a. opbevaring. 

Derfor tilbyder vi altid, at du kan købe og beholde lige præcis de kasser du skal bruge. Det foregår helt enkelt ved, at du informerer os om, hvor mange kasser du ønsker at købe, hvorefter du returnerer de resterende flyttekasser eller bestiller os til at afhente dem.

har du spørgsmål?