nedpakning, emballering, afmontering & udpakning

01 FULD NEDPAKNING

Undgå flyttetstress og lad os stå for det hele

Vi oplever ofte kunder, der fortæller os, hvordan nedpakning af hjemmet faktisk er gået hen og blevet den mest uoverskuelige og tidskrævende opgave i hele flytteprocessen.

Spar tid og undgå flyttestress med vores fulde nedpakningsservice. Her får du alt, hvad du skal bruge for at sikre dig, at din flytning forløber helt efter planen. Vi medbringer altid flyttematerialer af højeste kvalitet og overlader aldrig noget til tilfældighederne.

Ved en fuld nedpakning medbringer vi altid:

02 DELVIS NEDPAKNING

Vi kan hjælpe dig med at pakke værdifulde ejendele

Vi tilbyder ligeledes at vurdere mængden af inventaret gennem billeder, hvor du blot fremsender billeder af alt, der skal flyttes på vores e-mail eller SMS. Her må du meget gerne fremsende billeder for enden af hvert rum, så det er muligt for vores flyttekonsulenter at vurdere størrelsen af forskellige møbler i forhold til hinanden.

03 EMBALLERING

Beskyt dine skrøbelige møbler

Vi kommer ikke udenom, at en succesfuld flytning starter med en god nedpakning.
Hvis du vil være helt sikker på, at alle dine ejendele er rustet til transporten i flyttebilen anbefaler vi til enhver tid, at du som minimum benytter dig af de mest velkendte nedpakningsmaterialer såsom bobleplast, plastfilm og indpakningspapir. Vi har selvfølgelig markedets bedste pakkematerialer på lager.

1
VI STÅR FOR EMBALLERING

Vi medbringer alle materialer og emballerer skrøbelige ejendele på flyttedagen

2
VI LEVERER, DU EMBALLERER

Vi leverer alle nødvendige materialer, så du selv kan emballere forud for flytningen

3
DU AFHENTER OG EMBALLERER SELV

Du står selv for at fremskaffe materialer og emballere. Bobleplast og plastfilm kan afhentes på vores lager på Amager i København eller de fleste byggemarkeder.

04 AFMONTERING

Har du store klædeskabe eller lignende?

Enkelte genstande – såsom store klædeskabe, væghængte hylder og lamper – er nødsaget til at blive afmonteret inden de kan flyttes. Vores flyttemænd har hænderne skruet rigtigt på og kan selvfølgelig også hjælpe med denne del, hvis ikke det er noget du ønsker at gøre selv.

05 UDPAKNING

Find dig hurtigt til rette i din nye bolig

Erfaring har lært os, at udpakning som ofte tager længere tid end vores kunder havde forventet – især hvis udpakningsfasen også indebærer monteringsarbejde i form af store klædeskabe, der skal samles, lamper og hylder, der skal hænges op og senge, der skal genmonteres. Når vi ankommer til den nye adresse placerer vi altid alle ejendele efter dine anvisninger, men det er også muligt at bestille os til hjælpe med udpakning, så du kan finde dig til rette i din nye bolig på ingen tid.

Har du spørgsmål til nedpakning?

Ja vi tilbyder både levering og afhentning af flyttekasser og pakkematerialer.

Ja. Vi har branchens dygtigste flyttekonsulenter, der altid sidder klar til at hjælpe på både telefon og mail. Vi har også skrevet en god og overskuelig pakkeguide, som du kan finde her.

Nej du behøver ikke at være i boligen imens vi pakker ned. Forudgående for nedpakningen laver vi – i samarbejde med dig – en præcis plan over, hvad der skal pakkes og hvordan.

Ja vi kan sagtens emballere på selve flyttedagen. Dog er det vigtigt, at det bestilles på forhånd, så vi kan være sikre på, at vi medbringer de rigtige pakkematerialer.