FLYTNING
UDEN
HOVEDPInE

HVEM ER ATLAS?

Play Video

Vi tør godt påstå, at vi er Danmarks mest gennemsigtige flyttefirma.

Vores kundeservice er åben 24/7 hele året rundt, så vi er aldrig mere end et opkald væk.

Vi har ingen ekstra tillæg eller gebyrer i weekender eller på helligdage.

Vi tør godt påstå, at vi er Danmarks mest grundige og gennemsigtige flyttefirma. Vi ved godt, hvor stressende det kan være at skulle flytte. Der er rigtig mange ting man skal holde overblik over, så vi sørger selvfølgelig for at holde overblikket over din flytning. Vi sikrer os altid, at vi har alle nødvendige informationer, hvilket betyder, at der ikke vil forekomme nogle former for kedelige overraskelser på- og efter flyttedagen. 

Vi er så trætte af
skjulte gebyrer og fjollede tillæg

Vi vil gerne gøre en ende på alt det, der altid står med småt. Derfor kører vi ikke med skjulte gebyrer og tillæg – tværtimod sørger vi altid for at alt står klart og tydeligt formuleret i dit tilbud.
Vi har hverken weekend- og helligdagstillæg eller aflysningsgebyrer og kræver ikke depositummer for vores services. Den pris du får, er den pris du betaler og så kan du endda altid reservere dig en plads i vores kalender uden at blive opkrævet noget i tilfælde af, du vælger at ændre datoen eller måske helt aflyse.

Vi ved, at mange kunder har et dårligt indtryk af flyttebranchen - og vi forstår godt hvorfor

Vi kender godt branchen. Vi ved, at der er mange firmaer, der pludselig finder en årsag til at din pris desværre lige bliver lidt dyrere end aftalt. Sådan er det ikke her. Vi møder altid glade og veloplagte op og gør virkelig en dyd ud af at levere en indsats, der skaber de helt rigtige rammer for en tryg og behagelig flytning i en branche, som vi godt kan forstå, at mange kunder ser på med stor skepsis.

Det er meget, meget vigtigt for os, at vores kunder rent faktisk føler sig godt behandlet, så vi kan kigge os selv i spejlet og sige, at vi rent faktisk prøver at gøre en forskel i en branche, der så kraftigt har brug for det. Vi er altid klar på en god snak, og vi er meget lydhør, hvis du selv har input, der kan være med til at skabe de mest behagelige rammer for lige præcis din flytning.